See website in English فارسی


 ماکارونی های موجود در بازار به دو دسته تقسیم می شوند: ماکارونی های خشک و تازه. ماکارونی های خشک که به صورت رشته ای یا در اشکال گوناگون در دسترس هستند را می توان ۲۰ تا ۲۴ ماه در محیطی خشک و خنک نگهداری کرد ولی ماکارونی های تازه که بیشتر با نام های راویولی، تورتلینی و کانلونی معرفی می شوند را می توان تنها ۲ تا ۴ ماه در فریزر نگهداری کرد.

لازانیا:
لازانیا قدیمی ترین نوع پاستاست که در گذشته از آن به جای رشته ورمیشل در سوپ استفاده می کردند. اوایل برگه های لازانیا بیشتر از نشاسته تهیه می شد اما حالا برخی کارخانه ها برای تولید برگه های لازانیا از آرد سمولینایی که در تهیه ماکارونی استفاده می کنند، بهره می برند.از آنجا که در تهیه خوراک لازانیا از پنیر پیتزا استفاده می شود، بهتر است روغن اضافه ای به موادی که قرار است لابه لای آن بریزید، نیفزایید زیرا چربی پنیر برای بالا بردن کالری این غذا کافی است. شکل کلاسیک لازانیا شامل ورقه های پهنی است که همه ما آن را به خوبی می شناسیم اما چندسالی است که طعم های مختلفی مانند سیر، زعفران و پاپریکا هم به بازار آمده اند و گروهی هم لبه های گنگره شکلی دارند. آویشن سبزی معطری است که در تمام جعبه های لازانیا پیدا می شود و غذای شما را سالم و خوشمزه تر می کند. پس آن را فراموش نکنید
 یادتان نرود که لازانیا به دلیل پرکالری بودن بهتر است در وعده ناهار میل شود.



فتوچینی:
فتوچینی نوعی ماکارونی نواری، شبیه لازانیا و البته در ابعاد کوچک تر است و چون از ماکارونی های رشته ای کمی سخت تر است، باید مدت زمان بیشتری بجوشد تا خوب بپزد. رنده کردن کمی پنیر محلی به جای نمک در لابه لای این نوع ماکارونی به همراه مقدار کمی پیاز خام و جعفری ساطوری شده، طعم فوق العاده ای به آن می دهد و باعث می شود بیشتر از آن لذت ببرید.

پاستا:
 پاستا به انواع مختلفی از ماکارونی در ابعاد کوچک و اشکال گوناگون اطلاق می شود که شما می توانید از آنها برای ایجاد تنوع غذایی و علاقه مند کردن کودک تان به غذا خوردن استفاده کنید. پاستا مناسب ترین شکل برای تهیه سالاد ماکارونی است. می توانید مقداری پاستا را بپزید و پس از آب کشی، با افزودن کمی روغن زیتون تا یک ماه در فریزر نگهداری کنید و در وقت لزوم از آن غذایی خوش طعم تهیه کنید.



اسپاگتی:
همان ماکارونی رشته ای است که در میان انواع مختلف ماکارونی ها کمترین زمان را برای پخت لازم دارد. اگر می خواهید در کوتاه ترین زمان ممکن آشپزی کنید باید نازک ترین نوع را انتخاب کنید تا سریع پخته و آماده خوردن شود.

 ماکارونی و اسپاگتی
شباهت‌ها
•اسپاگتی و ماکارونی هردو از یک نوع آرد(سمولینا) ساخته می‌شوند
تفاوت‌ها
•برای ساخت اسپاگتی خمیر را به شکل رشته‌های دراز در می‌آرند ولی در ماکارونی به شکل‌های دیگر در می‌آورند
ریشه نام
دو احتمال وجود دارد
•از واژه یونانیmakaria که ترکیب دو واژه‌های شعیر و آب‌گوشت است
•از واژه ایتالیایی ammaccare که به معنی اسپاگتی له شده است

 راویولی:
جزء ماکارونی های تازه به شمار می رود. راویولی متشکل از خمیر دولایه ای است که با محتویاتی از قبیل گوشت و سبزیجات و پنیر و قارچ پر شده و با ابراز و ماشین آلات مخصوص به شکل بالشتک در آمده است. باید در یخچال فروشگاه های مواد غذایی دنبالش باشید و خودتان هم در فریزر یا یخچال از آن نگهداری کنید. راویولی در واقع غذایی نیمه آماده است که داخل آب جوش نرم می شود و با سس های مختلف قابل مصرف است. در خانه هم می توانید این ماکارونی های پرشده را با کمک خمیر و مواد دلخواه تان تهیه کنید. در این صورت طعمش با ذائقه تان بیشتر جور درمی آید و بدون وجود مواد نگهدارنده و افزودنی ها، سالم تر است

تورتلینی:
 این هم نوعی ماکارونی تازه است که خمیر آن با محتویات درون اش به شکل گوشواره درآمده. برای پخت راویولی و تورتلینی باید آنها را از بسته در بیاورید و ۶ تا ۸ دقیقه در آب بجوشانید و پس از آب کشی کردن آنها را با سس مخصوص میل کنید. البته شما می توانید این دو نوع ماکارونی را به صورت سرخ شده هم مصرف کنید اما به هیچ وجه نباید دم شان کنید زیرا این عمل باعث تغییر شکل و وارفتن آنها می شود.

کانلونی:
کانلونی هم جزءماکارونی های تازه طبقه بندی می شود که شکل آن به صورت خمیری لوله شده است و درون اش را با گوشت و سبزیجات پر کرده اند. برای طبخ کانلونی هم کافی است که آن را ۶ تا ۸ دقیقه در آب بجوشانید و بعد از آب کشی با سس دلخواه آن را میل کنید. اگر شما این ماکارونی های تازه را به جای آب جوش در آب مرغ یا آب گوشت بجوشانید، طعم بهتری را تجربه خواهید کرد.